Medicon Neurochirurgisch instrumentarium

Het juiste instrument durven overhandigen aan de chirurg vraagt om vertrouwen en kennis van het product en personen. Medicon weet door jaren ervaring exact waar men het over heeft.

De perfecte mix van kennis, veiligheid en aandacht voor het instrument maken van Medicon eG de juiste partner.

Onderscheidend in precisie, onderscheidend in duurzaamheid en onderscheidend in kennis zijn de redenen dat Medicon en Pure medical dit pad samen bewandelen.

Lees meer

Bowa Electrochirurgie

Pure medical staat voor veiligheid en efficiëntie. Ook dan is de samenwerking tussen Bowa medical en Pure medical logisch.

Niet alleen een betrouwbaar en innovatief product, maar ook innovatief op het gebied van veiligheid en procesbeheersing.

Het gebruik van de RFID techniek in de producten van Bowa medical maken van deze producent voor u de juiste partner voor de toekomst.

Lees verder

Scope Exchange Program

We spreken altijd vrij snel over de kwaliteit en de levensduur van het product maar wat als we het proces niet op orde hebben?

Dit is een vraag die wij ons hedendaags eens wat vaker mogen stellen. Het proces is meer en meer bepalend voor de duurzaamheid en kwaliteit van ons product. En dus zit de winst in het goed beheren van deze processen. Het gedeelte dat extern van invloed kan zijn wordt beïnvloed door de inzet van Pure medical.

Wij hebben een webbased portal voor u ontwikkeld die de gehele logistieke rompslomp voor u regelt. Het registreren en het bouwen aan de juiste historie geven u als ziekenhuis management de juiste inzichten.

Lees meer