Medicon Neurochirurgisch instrumentarium

Medicon eG staat garant voor ontwikkeling binnen de superspecialismen binnen de ziekenhuizen. De compleetheid en het vakmanschap wat nodig is voor het juiste en veilige resultaat.

Medicon eG heeft een zeer uitgebreid en compleet pakket binnen de neurochirurgie maar belangrijker inhouse-productie waarbij men altijd verzekerd is van vormgelijkheid. Neurochirurgisch instrumentarium is een specialisme wat vraagt om precisie en aandacht.

Door de juiste ondersteuning en continuïteit te kunnen waarborgen als leverancier verzeker je je als partner voor de toekomst. Maar niet alleen het leveren van de juiste producten, ook mag men de juiste ondersteuning verwachten va een leverancier als Medicon eG. Daarvoor worden er ook op regelmatige basis internationale training courses gegeven binnen Medicon eG. Deze trainingen worden verzorgd door Medicon eG in samenwerking met internationale specialisten om uiteindelijk de juiste mix van kennis, kunde en precisie neer te zetten.

Kenmerken Medicon eG:

  • Hoogwaardig chirurgisch instrumentarium ontwikkeld door en voor professionals.
  • Ontwikkeld voor de specialist, om elke dag weer het vertrouwen te geven voor een veilige ingreep en continuïteit te bieden tijdens zijn werkzaamheden.
  • Totaalleverancier voor alle specialismen, in het bijzonder Neurochirurgie.

Innovatief instrumentarium gericht op de hedendaagse operatieve technieken.

Voor meer informatie, zie: www.medicon.de

Telefoonnummer

085-3031089

 

E-mailadres

Adres

Brouwer 1, Eersel
Netherlands