Bowa Electrochirurgie

“Simpelweg zeker” is meer dan alleen een belofte. Het geeft de verplichting om altijd vooruit te denken in de oplossingen die Bowa medical geeft.

Bowa medical onderscheidt zich door mee te denken in het proces binnen de ziekenhuizen en de hedendaagse vereisten die dit met zich meebrengt. Zo maakt Bowa medical gebruik van RFID in de materialen. Bipolair kabels die zelf aangeven wanneer ze vervangen dienen te worden. Nooit meer onduidelijkheid over de leeftijd van een product en of deze al aan vervanging toe is of niet.

Slimme producten die gebruik maken van zelfherkenning. Dit betekent dat de instellingen automatisch op de generator worden aangepast aan de operateur die er gebruik van maakt. Een mogelijkheid die voorkomt dat verkeerde instellingen en waardes gebruikt worden. De ARC 400, de nieuwste generator van Bowa medical, voorziet in deze mogelijkheid. Ontwikkeling en techniek die bijdraagt aan een verbetering van het proces.

Pure medical zorgt voor de webbased registratie en reparatierapporten zodat alles veilig en overzichtelijk geregistreerd wordt. De klanten van Bowa medical krijgen ook uitgebreide support en ondersteuning in de vorm van trainingen en opleidingen. Uiteraard ondersteund en gefaciliteerd door Pure medical.

Telefoonnummer

085-3031089

 

E-mailadres

Adres

Brouwer 1, Eersel
Netherlands