Scope Exchange Portal

De webbased portal wordt gratis beschikbaar gesteld aan klanten van Puremedical voor beter beheer van het optieken exchange programma.

Niet alleen de scherpe exchangeprijs zal uiteindelijk de kosten doen dalen echter door op een juiste manier inzicht te krijgen in het optieken exchange proces geeft de manager ook gelegenheid tijdig het proces te sturen.

Maar waarom dan exchange en niet in eerste plaats reparatie? Een vraag die vaak wordt gesteld. Reparatiekosten zijn vaak gunstiger dan de exchange prijs van een star optiek maar is dat ook zo?

Door gebruik te maken van de optieken exchange module is het in principe niet meer nodig om een investering te maken voor een nieuw optiek. Je brengt de staat altijd weer terug naar 100%. Bij reparatie vervang of repareer je alleen datgene wat op dat moment gerepareerd dient te worden.

Onderzoek van het IGZ/FMT van 2011 wijzen uit dat na de eerste reparatie van het optiek de tweede reparatie relatief snel volgt. Hierdoor krijg je wederom weer snel reparatiekosten te verwerken om uiteindelijk na 2 of 3 reparaties een nieuw optiek te moeten kopen.

Streven naar een optimaal optieken bestand en alle middelen ter beschikking hebben om het logistiek proces omtrent de optieken zo goed mogelijk te kunnen managen start bij Pure medical.

Pure medical maakt gebruik van de diensten van Endoservice Gmbh. Een starre optieken producent die staat voor kwaliteit en bereid is om mee te denken in uw proces.

Telefoonnummer

085-3031089

 

E-mailadres

Adres

Brouwer 1, Eersel
Netherlands