Scope Exchange Program

Wat geven we uit aan reparatie en vervanging? En wanneer? En waarom….? Veel vragen waar we als modern management binnen de ziekenhuizen graag antwoord op hebben. Er wordt de laatste jaren een groot beroep gedaan op het vermogen van procesmanagement maar er is niet altijd inzicht in deze processen. Zo ook in de reparaties en vervangingen van starre endoscopen. Elke leverancier maakt gebruik van een garantieregeling, maar wie heeft er wel eens gebruik van gemaakt? Precies! En om de reden dat men niet altijd over de juiste informatie beschikt. Zit de besparing alleen maar in de product aankoop? Of kan men efficiëntie en besparingen genereren door het juiste proces te volgen?

Pure medical denkt mee in deze oplossing door de Scope Exchange Portal te introduceren. Een portal die heel veel schijven uit het proces haalt, zonder dat het onoverzichtelijker wordt. Sterker nog, het geeft inzicht en zorgt dat de processen geborgd worden. De portal zorgt voor de juiste afspiegeling van de kosten en geeft veel managementinformatie voor de verantwoordelijke manager. Welke kosten worden gemaakt, door welk specialisme en in welke periode. Door de cijfers direct inzichtelijk te maken voorziet de portal in een overzichtelijk dashboard van deze gegevens.

Pure medical heeft ook voor dit pakket de juiste partner gevonden. Een partner waar de echtheid van het product in de genen zit van zijn medewerkers. Endoservice Gmbh begrijpt precies welke eigenschappen een product moet hebben en welke service aspecten het met zich meebrengt. Het juiste product gekoppeld aan het juiste proces, ook dat mag u verwachten van een leverancier als Pure medical.

Voor meer informatie neemt u gerust contact met ons op en wij geven u graag uitleg over de mogelijkheden van Pure medical.

Kenmerken Scope Exchange Program:

  • Proces- en kostenbeheersing door het hanteren van het Scope Exchange Program
  • Voorzien van management informatie om het management inzichten en tools te geven om het proces beter te managen
  • Altijd verzekerd van een constante kwaliteit tegen vaste kosten
  • Kunnen ingrijpen in het beheerproces door gebruik te maken van een informatief dashboard
  • One-Stop-Shop-principe

Telefoonnummer

085-3031089

 

E-mailadres

Adres

Brouwer 1, Eersel
Netherlands